Tusenfrydstevnet – praktisk informasjon (sendt på epost via styreweb v/Marianne)

Søndag 11. september skal vi delta på Tusenfryd-stevnet. Finstad skolekorps er påmeldt med i overkant av 30 musikanter. Nedenfor finner dere en kjøreplan for dagen, og praktisk informasjon om oppmøte og utstyr.

Oppmøte klokken 08.30 på Tusenfryd på den øverste parkeringsplassen.

Utstyr og uniform: Instrument, noteklype, marsjhefte og evt bandolær. Bekledning korpst-skjorte og genser.

For de som har instrument på skolen, husk å ta med instrument etter siste øvelse i neste uke.


Kjøreplan

08.30   Oppmøte
09.30   Innmarsj Tusenfryd etterfulgt av åpning av stevnet med fellesnummer med mer i Amfiet
13.25   Konsert på Sirkusplassen (dette er et cirka tidspunkt)

Resten av dagen kan vi kose oss i parken.

I påvente av konserten kan vi oppbevare instrumenter ved siden av «Trafikkfryd» øverst i parken. Når vi har avsluttet konserten bør alle instrumenter fraktes tilbake til bilen. Til dette kan man benytte utgangen ved stevnekontoret.

Familiemedlemmer
Alle familiemedlemmer kan slippe inn gjennom inngangen ved Stevnekontoret fra kl. 09.15. Det er kun denne inngangen som skal brukes, ikke hovedinngangen til parken. Det vil være mulig å gå opp den første bakken til en sperring som åpnes kl. 09.30. Billetter til de som ikke har årskort deles ut der barna leveres.

Det vil ikke være plass til at publikum kan sitte i amfiet under innmarsj eller i forbindelse med åpning av stevnet. Det vil bli satt opp sperrebånd som vil vise hvor publikum kan være.

PARKERING: koster kr 50,- pr bil. Det er mulig å kjøpe parkeringsbillett på forhånd til kr 30,-. Kjøp parkeringsbillett på forhånd da det vil skape mye mindre kø inn til parken. Gå inn på: www.tusenfryd.no Klikk på: Sesongkort og andre billetter Legg inn koden (korps2016) i rabattkodefeltet: Legg inn antall parkeringsbilletter og fullfør kjøpet. Parkeringsbilletten må skrives ut hjemme og legges synlig i vinduet.

Husk å ta med sesongkort til Tusenfryd for de som har det!

Mer informasjon om stevnet se http://tusenfrydstevnet.no/

Ta kontakt hvis dere har spørsmål angående opplegget for dagen.

Hilsen
Marianne

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *