Finstad Skolekorps – høsten 2016

Hei og tusen takk for sist til alle sammen!


Håper dere alle har hatt en flott sommer etter hyggelig sommeravslutning hos Geir Aage, en fantastisk 17. mai hvor dere gjorde så formidabel innsats at folk meldte overføring av grasrotandelen til Finstad Skolekorps, og ikke minst jubileumsturen til Italia.

I et korps spiller alle en rolle, og når vi øver inn et musikkstykke så trenger vi alle de ulike stemmene. Det tar tid å forberede, og få øvd inn hver stemme hos hver musikant. Det er derfor veldig viktig at Geir Aage vet hvem han har med seg til de ulike aktivitetene fremover slik at barna våre blir forberedt og trygge til hvert arrangement.

Denne oversikten har vi laget for at den skal brukes 🙂 Gå gjennom denne og gi beskjed snarest mulig, og senest fredag 19. august hvis det er aktiviteter dere ikke kan delta på slik at vi har informasjonen vi trenger til vårt planleggingsmøte søndag 21. august.

Vi er fortsatt i jubileumsåret, markert med jubileumstur til Italia. Vi velger å ikke arrangere noen stor jubileumskonsert, men vi jobber med et opplegg hvor noen onsdagsøvelser omgjøres til minikonserter i Ski, f.eks. institusjoner og organisasjoner/lag som har gitt korpset økonomisk støtte. Konsertene vil foregå i tidsrommet 14:15-18:00. Både aspirant-, junior- og hovedkorps deltar.
Konsertdatoer som er spikret:
– 14. september
– 12. oktober


Første øvelse er onsdag 17. august
kl 16:00 for alle. Vi satser på å avslutte ca 17:30. De som var med på korpsturen, og som sendte instrumentene med noen andre hjem har en jobb å gjøre hvis de ikke har sørget for å ta kontroll på instrumentet sitt enda 🙂


Torsdag 18. august
er det første skoledag, og vi spiller for de nye elevene i 1. klasse:
– 09:00 Oppmøte i foajeen. Antrekk: blå korpsgenser, valgfrie benklær
– 09:20 Stille opp ute
– 09:25 Spille
– 09:35 Pakker sammen og går tilbake til klasserommene.

NB! Alle må gi beskjed til sin kontaktlærer


Enetimer/gruppetimer starter mandag 22. august.
Andrea skal studere fra høsten, og kan ikke fortsette som instruktør. Geir Aage overtar hennes elever, men vi er nødt til å gjøre noen justeringer på undervisningstimene. Vi kontakter de dette gjelder.


Fellesøvelser starter onsdag 24. august:

– Aspirantkorps kl 14:15-15:15
– Juniorkorps kl 15:00-16:00
– Hovedkorps kl 16:00-18:00

I forbindelse med Blås i skolen som begynner i uke 42 (uken som starter med 17. oktober) forventer vi at de som i dag er i Aspirantkorpset vil gå over til Juniorkorpset, og at de som er i Juniorkorpset vil gå over til Hovedkorpset.


3.-4. september 2016 har vi årets høstseminar
med spilling under Skiløpet. Dette seminaret legger ikke bare grunnlaget for høsten og julekonserten, men er i praksis starten på alt som skal skje fra da og fram til 17. mai 2017. Se informasjon distribuert fra Marianne via Styreweb i månedskiftet mai/juni. Sett av hele lørdag og søndag.


Søndag 11. september deltar vi på Tusenfrydstevnet.
Se informasjon distribuert fra Marianne via Styreweb tidligere i sommer. Mer informasjon kommer når vi nærmer oss.


Julekonsert og julemesse blir siste helg i november:

– 26. november – julekonserten «Syng med oss»
– 27. november – julemesse på Finstad skole

Det blir ingen undervisning i desember. Vi starter igjen med fellesøvelser onsdag 4. januar 2017, og enetimer/gruppetimer begynner uken etter fom mandag 9. januar 2017.for Finstad Skolekorps

Jan-Helge Christiansen

leder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *