Turer og seminarer

Vi avholder vanligvis 2 helgeseminarer i løpet av et år som går over lørdag og søndag. I tillegg kommer et til to marsjseminar i løpet av våren. Videre reiser vi vanligvis på en tur i juni. Helgeseminarer er viktig å prioritere da vi får en intensiv innøving av repertoir til hhv 17. mai og Julekonserten. I tillegg gir det mulighet for dirigenten å høre hele korpset samlet og ståstedet for de enkelte gruppene.
Arrangementer med overnatting krever ikke nødvendigvis foreldrenes tilstedeværelse så lenge vi har nok foreldre til å passe på. Her kan dere f eks samarbeide med de andre musikantenes venner og foreldre. Turen til Årjäng anbefales imidlertid som en familietur. Sommarvik Camping er en kjempeflott camping med store lekearealer for søsken og god tid til passiar med andre korpsforeldre over en kopp kaffe, spasertur eller lignende.

Jubileumstur 2016
Korpset ble stiftet i 1971 og feirer derfor sitt 45-årsjubileum i 2016. Det er besluttet at denne turen legges til Italia.

En tanke om “Turer og seminarer”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *