God jul, godt nytt år, og velkommen til første øvelse i januar 2016!

I denne posten er det informasjon til både nye og gamle medlemmer.

Vi ønsker alle velkommen til første øvelse på nyåret, men spesielt våre 16 nye aspiranter. Vi er nå utvilsomt det største korpset i Ski, uten at dette er et poeng i seg selv. Men, det viser at det er «liv og røre» på Finstad!

  • Første øvelse for aspiranter: enetimer i uke 2
  • Første øvelse for juniorer og hovedkorps: fellesøvelse i uke 1 (onsdag 6. januar)

Alle må sjekke oppdaterte tider for ene- og gruppetimer – denne viser også hva slags instrument den enkelte vil få tildelt
NB! Eventuell bytting av timer må gjøres innenfor samme gruppering (samme farge i Excel-oversikten), og må organiseres av den enkelte. Når et bytte er avtalt, så skal det varsles per e-post til instruktør og Jan-Helge Christiansen (jhc@jhc.no).

E-postlister finner dere her

 

Instrumenter blir utlevert på første enkelttime (andre uken i januar). I den grad det er mulig for foreldrene å delta på den første øvelsen, så er dette ønskelig. Dere får da en tidlig relasjon til instruktøren.

Korps er «lagspill», og alle er viktige. Dette betyr at en andrestemme, 3 slag med triangel og melodistemmen er like viktige. Derfor er det viktig at alle prioriterer å delta på samspillene slik at man får smeltet de ulike stemmene sammen til musikk.

Samspilltider finner dere oversikt over i kalenderen. De som har meldt seg inn i korpset i november/desember tilhører den gruppen som vi kaller aspirant / aspirantkorps.

Dersom dere ved sykdom e.l. ikke kan stille er det viktig at dere så raskt som mulig gir beskjed til dirigent / instruktør – helst per SMS eller telefon.

 

I tillegg ber vi om at dere går gjennom følgende poster:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *